sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kausi lähenee loppua

Myöhästyneenä minäkin kirjoittelen, kaipa se kesäloma ja helteet vähän tuota ajantajua heikentää ;)
Huippistehisläiset ovat lomailleet heinäkuussa ja palasimme treenaamaan lähes kaikki 30.7 kun olimme pyytäneet Ansu Leimanin pitämään meille treenikerran. Osoittautui tosi hyväksi ajankohdaksi tuo, tuli sellainen takaisin töihin lomilta herättely. Kiitos Ansu!

Seuraavaksi tosiaan on tulossa seuramestaruutta ja Helsingin piirimestaruutta, joihin molempiin olen Miilun kanssa menossa ja varmastikin moni Tehisläinen myös. Moni tehisläinen osallistuu myös ensi viikoloppuna HSKH:n tokoleiriin, leiri oli todella upea viime vuonna joten eiköhän vähintään yhtä hieno leiri ole tulossa tänäkin vuonna ja mikä parasta, tokoa koko viikonloppu täynnä!!

Uuden kauden Tehikseen hakukin päättyi juuri, joten jännityksellä odotellaan elokuun puolen välin jälkeen tietoa, että ketkä ovat ensi kauden tehisläisiä :). Meidän seurassa on hieno ja aktiivinen tokoileva jäsenistö, joten valinnanvaraa tavoitteellisista kandidaateista varmasti on.

Tätä Tehiskautta ei olekaan enää montaa kertaa jäljellä, nopeasti se vuosi meni. On ollut mielenkiintoinen ja opettavainen vuosi ja on ollut hienoa tutustua uusiin ihmisiin ja treenata tehisläisten kanssa.
Kiitos Huippislaiset ja Haastajat tästä kaudesta :)

Ja huikean suuret onnittelut Suomen Tokomaajoukkueelle Joukkuekullasta ja erityisesti vielä yksilökisoista onnittelut Katjalla ja Zenille hopeasta ja Jessicalle ja Macille 4.sijasta!
Upeita suorituksia kaikilla ja upea tää meidän laji!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti