Marko & Jay


Olemme Jayn kanssa haastajatehiksessä kaudella 2014.

Jay (Myytin Oikee Asenne) on iloinen nuori bordercollieuros (Myytin Siivekäs – Round Robin I´Jak, s.12.12.12). Luonteeltaan Jay on maailmaa rakastava, elämäniloinen, huumorintajuinen, aktiivinen, erittäin kiltti ja ehkä vähän älykäskin. Jay tykkää kovasti kaikesta mitä se saa mun kanssa tehdä, ja meitä näkeekin tokotreenien lisäksi usein agilitykentältä tai paimentamasta lampaita. Jayn nuoresta iästä johtuen starttasimme kisauran vasta loppuvuodesta 2013, ja hienolla luokkavoitolla ALO1 tuloksella siirryimme avoimeen luokkaan, joka olisi tarkoitus käydä kokeilemassa keväällä -14. Jayn kanssa olemme kokeilleet myös pk-hakua ja jälkeä, ja jos aikaa tulevaisuudessa jostain löytyy, niin varmaan tulemme jompaakumpaa näistä harrastamaan. Jay tykkää kovasti tehdä asiat oikein, ja häntä heiluen. Meille on muutenkin tärkeää tehdä kaikki iloisella ja Oikeella Asenteella :)
 
Kotoa löytyy myös voittajaluokassa kisaava schapendoes narttu Selma, joka on osittain eläkkeellä harrastuksista nivelrikkonsa vuoksi, lisäksi avopuolisollani on bordercollie Hups (EVL) (ktshuipputehis) ja schapendoes Sara (EVL)

Olen tokokouluttaja, liikkeenohjaaja, ja koetoimitsija, sekä agilitykouluttaja ja ratamestari, kuulun myös HSKH:n hallitukseen.

edit. 29.3 käytiin Avoimesta luokasta hakemassa ykköstulos (nouto 0) ja saatiin näin kisaoikeus sm-kisojen avoimeen luokkaan joukkueessa. aivan mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti