Tiina & Villi

Kuulumme Villin  kanssa huipputehikseen kaudella 2013-2014.

Villi on 21.3.2010 syntynyt australiankelpienarttu ja kisaan sen kanssa erikoisvoittajaluokassa. Villi on ollut opettavainen ja mukava harrastuskaveri joka pyrkii virkamiesmäisesti suorittamaan sille annetut tehtävät parhaansa mukaan. Kokemuksen kartuttua sille on tosin ilmaantunut tokoon asenne, jossa se ei aina enää yritä parastaan vaan yrittää päästä sieltä mistä aita on matalin. Tämän tehiskauden suurimpana haasteena meillä onkin panostaa asenteeseen ja palauttaa tokon treenaamiseen hauskuus ja tekemisen riemu. Villi ja minä tarvitsemme nyt treeneihimme paljon perusasioihin palaamista, mutta myös paljon uusia haasteita joiden kautta toko on taas oppimista ja oivaltamista.

Villi on nyt näyttelytulosta vaille tottelevaisuusvalio joten aikaisemmat  tavoitteemme ovat täyttyneet. Syksy ja talvi treenaillaan siis huippuporukassa rauhassa ja kisaamista pohditaan taas ensi vuoden puolella. Agilityäkin Villi on harrastanut, mutta se jätettiin nyt toistaiseksi pois ohjelmistosta. Saa nähdä keksitäänkö vaikka joku maastolaji tilalle J

Toimin HSKH:ssa tokokouluttajana ja olen ollut Villin kanssa mukana tokotehiksessä kahtena edellisenäkin vuonna. Kotoa Villin lisäksi löytyy welsh corgi cardigan Madde (s.2006) sekä Villin pikkusisko Tyyni (s.6/2013).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti