Mari & Felix

Olemme  Felixin kanssa mukana  huipputehis-ryhmässä kaudella 2013-2014 

Felix (Great Escape Rules Are For Fools) on 31.1.2010 syntynyt cockerspanieliuros. Felix on ihan mahtava harrastuskaveri: se on iloinen, vauhdikas ja aina valmiina treenaamaan. Felix on motivoitunut tekemään yhteistyötä kanssani ja sillä on vahva halu tehdä asiat oikein. Felixillä on oikeus EVL-luokkaan ja tällä tehiskaudella meillä onkin tavoitteena saada erikoisvoittajaluokan liikkeet koekuntoon ja startata luokassa.  

Kuva: Sanna Rautio
Toko on meidän päälaji ja tokon treenaaminen täyttääkin vapaa-aikamme hyvin tehokkaasti. Meillä on kuitenkin myös muita yhteisiä harrastuksia: mejä, jossa ensi kesänä starttaamme voittajaluokassa ja sen lisäksi käymme myös näyttelyissä jonkin verran. Felix harrastaa lisäksi itsenäisesti kaikkien mahdollisten lätäköiden etsimistä: sen mielestä uiminen on maailmassa ihan parasta ja yksikään uimiseen kelpaava oja, lätäkkö tai järvi ei jää siltä huomaamatta.   
 
Kuva: Sanna Rautio
Olen harrastanut tokoa kahdeksan vuotta ja olen tokon koulutusohjaaja ja vedän toko-kursseja HSKH:lla ja rotuyhdistyksessä. Kotoani löytyy Felixin lisäksi kaksi muuta cockerspanielia.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti