Carita & Hurja


Olemme Hurjan kanssa huipputehisryhmässä kaudella 2014.


Hurja (Saunajaakon Alfa Romeo) on kohta 2-vuotias bordercollieuros. Hurmuri on luonteeltaan iloinen ja kiltti, ja se yrittää aina parhaansa. Hurja on kuitenkin aika herkkä poika eikä kaikki meillekään ole aina yksinkertaista ja helppoa. Hurja on kuitenkin maailman paras treenikaveri, hyväntuulinen ja aina valmis :) Hur rakastaa leikkimistä ja juoksemista ja se haluaa olla kaikessa mukana. 

Hurjan päälaji on toko. Lisäksi Hur harrastaa mieheni kanssa agilityä. Olemme myös vähän tutustuneet jäljestämiseen ja hakuiluun. Ei yllättäen, Hurja rakastaa myös metsälajeja :) Tokossa kisaamisen aloitimme helmikuussa, ja nyt Hurjalla on oikeus osallistua erikoisvoittajaluokkaan. Meidän on kuitenkin vielä treenattava ja opittava paljon lisää ennenkuin olemme valmiita osallistumaan tokon kuninkuusluokkaan. Tänä tehiskautena toivottavasti saamme EVL liikkeet koekuntoon :)

Olimme Hurmurin kanssa tehiksen B-ryhmässä viime kaudella. Kausi oli meille todella hyödyllinen ja opimme paljon. Aiemmin olen osallistunut tehikseen vanhemman koirani kanssa. Onni on partacollieuros ja kisaa EVL:ssä. 
Itse olen koulutusohjaaja ja koulutan tokoa HSKH:ssa, sekä olen mukana tokon koulutustyöryhmässä. Toimin myös liikkeenohjaajana tokokokeissa. Toisessa elämässäni viimeistelen yliopistolla gradua ja minut voi kesäaikaan bongata ihastelemasta mesipistiäisiä kukkaniityiltä. Hurja on innokas apulainen myös näissä toisenlaisissa hommissa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti